Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 aprilie 2016

Edi mai așteaptă

Edi Iordănescu a declarat că va lua în calcul o eventuală propunere de prelungire a contractului dacă îi va fi prezentat un proiect clar, în care să fie punctate coerent aspectele financiare, astfel încât clubul să nu mai fie în impas. El a adus în discuție și situația terenului de antrenament, luând în considerare că lucrările de modernizare la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi finalizate în aproximativ 1 an.

 

Becali, nervos pe Stanciu

Finanţatorul echipei Steaua, George Becali l-a criticat dur pe Nicolae Stanciu, care a avut o evoluţie slabă în derby-ul cu Dinamo, scor 1-1. Finanţatorul campioanei susţine că tânărul mijlocaş se gândeşte mai mult la un transfer în străinătate. Finanţatorul Stelei a plecat nervos de la stadion, după egalul cu Dinamo. George Becali a declarat că Nicuşor Stanciu este vinovat pentru cele 2 puncte pierdute.

 

Rednic dorea o victorie

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului de duminică, cu Steaua, iar acesta a declarat că îşi doreşte, drept cadou la împlinirea celor 54 de ani pe care îi împlineşte chiar azi, o victorie în derby. Rednic s-a putut baza la confruntarea cu Steaua pe toţi jucătorii din lot, inclusiv pe Eric Bicfalvi care a fost recuperat pentru derby.

 

Meciuri cu… nimeni

Naționala de fotbal a României va disputa trei partide de pregătire până la EURO 2016, cu RD Congo, Ucraina și Georgia, chiar înaintea turneului final din Franța (10 iunie – 10 iulie), potrivit site-ului FRF. ”Tricolorii” vor pregăti Campionatul European cu un cantonament în Alpi, în localitatea Saint-Vincent din Italia. Echipa antrenată de Anghel Iordănescu va fi cazată la Grand Hotel Billia între 18 și 30 mai.

 

Gheorghe, manager la Rapid!

Dinu Gheorghe, fostul conducător al clubului de fotbal Dinamo, a anunțat că a preluat funcția de manager sportiv al FC Rapid, grupare care activează în momentul de față în Seria I a Ligii a II-a. El a explicat că până la finalul actualului sezon va ocupa funcția de manager sportiv, iar din vară va intra în vigoare un contract ca președinte valabil 2 ani.

 

Steaua a fost amendată

Jandarmeria a sancționat clubul FC Steaua București cu o amendă în valoare de 33.000 de lei pentru neîndeplinirea obligațiilor ce-i revin conform legii cu ocazia meciului de fotbal disputat împotriva echipei Dinamo, care a avut loc pe stadionul „Arena Națională” din București. Jandarmeria le recomandă tuturor suporterilor să respecte prevederile legale.

 

Pandurii, banii la zi

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, a declarat că au fost plătite la zi datoriile echipei, precum și primele fotbaliștilor, urmând să fie asigurate și fondurile necesare achitării salariilor restante. El a mai spus că primele locuri ale clasamentului poate aduce echipei banii necesari.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!