Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 mai 2016

Se pleacă de la Steaua

După Ciprian Marica, alţi doi jucători ai Stelei şi-au reziliat contractele cu formaţia finanţată de George Becali. Fotbaliştii Cornel Râpă şi Paul Pîrvulescu şi-au reziliat contractele cu FC Steaua Bucureşti, potrivit mediei. Râpă (26 de ani) mai avea contract cu Steaua până în vara anului 2017, iar Pîrvulescu (27 de ani) până în iarna acestui an.

 

Jandarmi și muzică

Peste 600 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce au fost prezenţi la finala Cupei României dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj. Potrivit unui comunicat de presă, înainte de începerea partidei fanfara Jandarmeriei va intona în premieră Imnul Naţional al României şi va interpreta un moment în memoria fotbalistului decedat pe stadionul Dinamo, Patrick Ekeng.

 

Donație pentru Ekeng

Toţi suporterii prezenţi la finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj, care a avut loc pe 17 mai, au putut face donaţii în urnele ce au fost amplasate lângă cele două magazine mobile ale clubului Dinamo din apropierea Arenei Naţionale. După meci, cele două urne au fost predate jucătorilor de la FC Dinamo, urmând ca aceştia să trimită banii strânşi către familia lui Ekeng.

 

Copos, urmărit penal

George Copos, fostul finanţator al echipei de fotbal Rapid, este urmărit penal pentru plagiat. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au început urmărirea penală faţă de George Copos pentru infracţiuni privind drepturile de autor şi cele conexe, fals în declaraţii şi participaţie improprie la abuz în serviciu. Toate acestea sunt legate de volumele pe care le-ar fi scris în închisoare.

 

Popescu, martor

Gheorghe Popescu a ajuns luni dimineaţa la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat ca martor. La sosire acesta a precizat că nu ştie în ce dosar a fost citat. „Am fost chemat în această dimineaţă de procurori, nu ştiu în ce dosar. Vă voi da mai multe detalii la plecare, dacă voi putea”, a declarat acesta la intrarea în sediul Parchetului. Până acum nu au apărut informații în presă.

 

Aniversare la Dinamo

Pe 14 mai 1948, într-o clădire de pe strada Lipscani din Capitală, se iscălea actul de naştere al CS Dinamo, structură sportivă ce a devenit rapid un simbol al marii performanţe. Documentul iniţial consemna existenţa a trei secţii: fotbal, şah şi tenis de masă. Acum, Dinamo are 24 de ramuri sportive, majoritatea din sfera disciplinelor olimpice. La Mulți Ani pentru cei 68 de ani de existență!

 

Becali vrea la Voluntari

Becali confirmă ceea ce Dumitru Dragomir acuza în urmă cu aproximativ 2 săptămâni. Fostul preşedinte LPF susţine că Becali urmăreşte desfiinţarea lui FC Voluntari, pentru a muta Steaua în localitatea în fruntea căreia se află finul său, Florentin Pandele. Becali spune că este gata să facă şi reclamă pe tricouri Primăriei Voluntari, dacă Steaua îşi va muta acolo vaza de pregătire.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!