Ligile inferioare, o grădină zoologică

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 noiembrie 2014

558 raciuSeria Nord din Onoare a programat în weekend meciul dintre Voinţa Buciumeni şi Pomicola Raciu. Dacă pe teren nu au fost probleme deosebite, gazdele câştigând cu 2-1, un alt gest i-a şocat pe cei prezenţi la meci.

Delegatul echipei oaspete, Voicu Mihalache, a fost lăsat la de cei de la Raciu la Buciumeni. Motivul, incredibil: nu i-a dat o ţigară şoferului care îl adusese la stadion.

“Mihalache s-a dus la cabina arbitrilor să ia licenţele de joc. A semnat raportul şi a plecat către maşina cu care venise. Înainte să se urce în ea, şoferul i-a cerut lui Voicu o ţigară. Acesta i-a spus că nu are, dar nu a fost crezut. I-a transmis că dacă nu îi dă o ţigară, nu îl ia în maşină. Cum acesta nu a avut ţigări la el, şoferul a plecat şi l-a lăsat acolo. Săracul, era om bătrân, suferea şi cu inima. Era transpirat tot, nu poţi să-l laşi să vină pe jos de la Buciumeni. Nu se face aşa ceva, dar aşa sunt tinerii în ziua de azi”, a declarat unul dintre jucătorii celor de la Pomicola Raciu, sub anonimat.

Voicu Mihalache nu avea bani la el, așa că plecat pe jos din Buciumeni în ciuda faptului că distanţa până la Raciu e de aproximativ 50 de kilometri. Pe drum a fost preluat de brigada de arbitri, condusă de Adrian Dumitru, care a trebuit să se oprească însă și la Pucioasa, pentru un meci de juniori, ajungând la Târgovişte în jurul orei 17.00.

Ştefan Manea, liderul echipei Pomicola Raciu, a confirmat cele relatate. “Este adevărat că Voicu a rămas la Buciumeni. Eu am avut opt inşi în maşină şi nu puteam să-l mai iau şi pe el. Am văzut că a rămas acolo, dar nu am avut ce să fac. Trebuia să se întoarcă acasă, cu cine a venit cu maşina. Este vorba despre un jucător care a apărut la noi de 2 săptămâni. Dacă el nu l-a luat, nu sunt eu de vină. Voicu nu a rămas supărat pe mine, e supărat pe cel care l-a lăsat acolo”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!