Limba engleză, gratuită pentru românii din Londra

Articol publicat in sectiunea Articole importante, Diaspora, Educaţie şi învăţământ pe data 22 aprilie 2016

uk_Centrul Comunitar Roman_seminarii

Centrul Comunitar Român din Londra continuă seria de cursuri și seminarii cu scopul de integrare a românilor din UK. Directorul Tommy Tomescu anunță deschiderea unor cursuri de limbă engleză pentru începători.

—————————————

„Aceste cursuri sunt gratuite și vor fi susținute pe parcursul a cinci săptămâni, timp de două ore pe săptămână, marți după-amiaza sau sâmbătă dimineața. Cursurile vor începe de pe data de 26 aprilie a acestui an. Pentru doritorii care își manifestă interesul de învățare a limbii engleze, aceștia pot veni la Centrul Comunitar Român pentru a susține un test al cunoștințelor de limbă engleză. Acest test îi va permite profesorului să încadreze cursantul în grupa potrivită. Cu această ocazie puteți indica care ar fi ora și ziua la care doriți să participați la curs. După analizarea rezultatelor vi se va propune o grupă de începători în limita locurilor disponibile și a capacității sălii, cinci grupuri, maximum 40 de persoane în grup, deci un total de 200 de cursanți per ciclu.”

Tommy Tomescu

—————————————

De menționat că, spre deosebire de cursurile din trecut, acum pot participa toți românii din Londra, nu doar cei care locuiesc în zona în care activează Centrul Comunitar Român.

 

Cum să ai grijă de copiii tăi!

Pe data de 24 aprilie, la Centrul Comunitar Român va fi susținut seminarul „Protejează-mă! Eu sunt mic! Modalități de a menține o viață de familie fericită și liniștită”. Seminarul va fi susținut de psihologul Silvia Gerea între orele 12.30-14.00 și este adresat părinților și copiilor, iar conținutul poate fi văzut și ascultat și de copiii foarte mici. Scopul acestui seminar este furnizarea de informații românilor care doresc să știu cum trebuie să-și educe copiii în UK, astfel încât să evite orice problemă cu serviciile sociale.

Trebuie știut că legislația britanică este diferită de cea românească în domeniul protecției copilului și se poate ajunge foarte ușor în situații dramatice precum cea a cazului Bodnariu!

Centrul Comunitar Român din Londra se află în Wembley, 2 Grand Parade, Forty Ave, Wembley Park, HA9 9JS (2-3 minute de mers pe jos de la stația de metrou Wembley Park).

Autor articol: Gelu Irimia

Comentarii

10 pareri la “Limba engleză, gratuită pentru românii din Londra”

 1. Georgeta7 Spune:

  Sunt interesată pentru cursuri,sambata,a-și dorii dacă există o zona apropiată de Edmonton.Mulțumesc.

 2. cezar Spune:

  Sunt interesat de cursuri de limba engleza

 3. voica Spune:

  Da,sunt interesata de cursurile de ssambata.

 4. MIRELA Spune:

  As fi si eu
  interesanta de acest curs

 5. VASI Spune:

  salut ar fi ceva aproape de EDMONTON , SUNT INTERESAT .!! MS MS (y)

 6. Inga Spune:

  Sunt interesata de aceste lectii, asi vrea sa particip si eu

 7. Rodica Cheregi Spune:

  doresc si eu cursuri de engleza! mai pot veni?

 8. Victor Spune:

  As fi interesat de aceste cursuri. As dori sa stiu care este procedura de inscriere.

 9. Lucia Spune:

  Sunt interesata de aceste cursuri, am nevoie de inscriere. Multumesc.

 10. Ion Spune:

  Dacă se poate as dori sa fac cursul de Engleza in Reading

Spune-ti si tu parerea!