Line Jorgensen a semnat cu CSM București

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 30 ianuarie 2015

567 jorgensenCSM Bucureşti a anunţat transferul jucătoarei daneze Line Jorgensen. Inter de mâna stângă în vârstă de 25 de ani, Jorgensen se va alătura echipei din București începând din sezonul viitor. Clubul ce aparține de Primăria Bucureștiului a postat deja pe site-ul oficial un mesajul pe care Line Jorgensen l-a transmis fanilor din România.

„Era foarte greu să păstrez un asemenea secret. Vreau ca lumea să ştie că voi pleca la CSM Bucureşti, unde vom construi o echipă de top. Am avut întotdeauna ambiţia de a vedea cât de departe mă poate duce handbalul, iar Bucureştiul este următorul pas în carieră. Sunt nerăbdătoare să mă mut la Bucureşti după 5 ani excelenți la FC Midtjylland, care au fost cei mai buni ani ai mei ca handbalistă. Să schimb clubul şi ţara nu a fost o decizie uşoară pentru mine, dar sunt sigură că Bucureştiul are multe de oferit şi sunt convinsă că CSM Bucureşti este alegerea corectă şi un pas înainte în cariera mea internaţională. Componenţa echipei la CSM Bucureşti arată foarte promiţător şi sunt onorată de faptul că am fost considerată suficient de valoroasă pentru a juca alături de unele dintre cele mai bune handbaliste din lume. Aştept cu nerăbdare să le cunosc pe viitoarele mele colege şi de a contribui la reuşitele echipei atât de plan intern, cât şi internaţional.

Vreau să continui să cresc din punct de vedere valoric şi sunt absolut convinsă că noile mele colege şi CSM Bucureşti mă vor ajuta să devin o jucătoare mai bună. Am auzit deja despre pătimaşii fani ai CSM şi aştept cu nerăbdare să-i întâlnesc şi să le simt suportul, astfel încât împreună, echipă, club, oraş şi fani, să ne putem bucura de victorii mari”, a fost mesajul danezei.

Line Jorgensen este și componentă a naţionalei Danemarcei. Ea deține o medalie de bronz câștigată la Campionatul Mondial din 2013 şi medalia de aur a Cupei EHF, luată în 2011 cu FC Midtjylland.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!