Liviu Dragnea? La telefon Dacian Cioloș

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 9 iulie 2016

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a fost sunat de premierul Dacian Cioloș, care l-a anunțat că urmează să remanieze patru miniștri.

Dragnea a apreciat gestul lui Cioloș, dar s-a plâns că pe listă nu s-au aflat și miniștrii Achim Irimescu și Raluca Prună. „Eu am pus o singură întrebare: De ce nu sunt și cei doi pe listă? Și mi s-a spus că încă se mai gândește. Nu eu trebuie să aprob această remaniere. Faptul că m-a sunat este un gest civilizat, dar nu m-a mulțumit.”

Dragnea a declarat că nu înțelege de ce a fost schimbat Adrian Curaj de la Ministerul Educației, pentru că nu a sesizat o mare problemă la acest domeniu. El a menționat că înlocuirea lui Curaj cu Mircea Dumitru ar avea legătură cu plagiatul lui Victor Ponta, având în vedere că decizia finală privind retragerea titlului de doctor aparține Ministerului Educației și că viitorul ministru a susținut de multe ori că fostul premier a plagiat. „Mi-a zis cineva aseară – poate să fie doar un zvon sau o părere greșită – că motivul pentru care a fost schimbat Curaj ar fi iar vechea poveste cu plagiatul lui Victor Ponta. Dacă e așa, ar fi foarte rău că înseamnă că Ponta a avut dreptate și că principalul subiect de preocupare al României este acel plagiat”, a spus Dragnea.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!