Locul 8 la Cupa Mondială

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 31 martie 2014

528 scrima romaniaEchipa naţională de sabie seniori a României a terminat pe locul al optulea etapa de Cupă Mondială de la Moscova de duminică, 23 martie, informează într-un comunicat de presă frscrima.ro.

Staționând pe locul 5 în clasamentul Cupei Mondiale, România a început competiția cu o victorie, 45-34 cu Marea Britanie, în optimile acesteia. Din nefericire, aceasta avea să fie unica victorie din Rusia. În sferturi, elevii lui Dan Găureanu au pierdut în faţa Italiei, scor 45-40, şi au fost trimişi în mini-turneul pentru locurile 5-8. După alte două înfrângeri, 44-45 cu SUA şi 37-45 cu Belarus, România a terminat etapa de Cupă Mondială de la Moscova pe poziţia a opta.

România a concurat în următoarea alcătuire: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălăţanu şi Dragoş Sîrbu.

Clasamentul complet al etapei de Cupă Mondială de sabie este următorul: 1. Rusia, 2. Italia, 3. Coreea de Sud, 4. Germania, 5. Ungaria, 6. SUA, 7. Belarus, 8. România.

La primele două etape de Cupă Mondială din 2014, România a terminat pe locul 9 la Madrid şi locul 5 la Padova. La Budapesta a fost Grand Prix şi s-a luptat doar în concursul la individual.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!