Londra, rampă de lansare pentru actorii români?

Articol publicat in sectiunea Cultură, Diaspora, Poveşti româneşti pe data 30 ianuarie 2016

uk-andy-mihalache-actor-hollywood

Andy Mihalache, un român de 52 de ani din Botoşani, va apărea în patru lungmetraje alături de mari actori de la Hollywood, precum Morgan Freeman, Matt Damon sau Brad Pitt. Remarcabil este şi faptul că, la bază, românul nu este actor.

Potrivit enational.ro, Andy Mihalache s-a mutat la Londra din anul 2000. Deşi are cunoştinţe de inginerie şi experienţă în consultanţă de afaceri, el a decis să îşi încerce norocul în actorie.

În mod incredibil, pe o piaţă ultrasaturată de talente, Mihalache a reuşit să apară în nişte reclame, iar apoi în producţii pe micul ecran. Mai departe, s-a produs adevăratul miracol: anul acesta el va putea fi văzut în câteva superproducţii hollywoodiene alături de mari actori ai momentului.

 

trimiteri-sus-4

Fotomodel din Republica Moldova are filmări la Londra

Am devenit infractor bancar în Londra!

The Guardian: Primul roman în engleză al scriitorului Eugen Chirovici, un FENOMEN editorial global

Fost membru al trupei Gaz pe Foc, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii (foto/video)

trimiteri-jos-4

 

Andy poate fi văzut în „War Machine”, unde joacă alături de Brad Pitt, în „Now You See Me 2”, alături de actorii Morgan Freeman, Michael Caine şi Daniel Radcliffe, iar în filmul „Untitled Matt Damon/Bourne Sequel” (Bourne 5) cu Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel şi Alicia Vikander.

Conform enational.ro, avantajul lui se pare că este acela că vorbeşte mai multe limbi străine – româna, engleza, rusa, franceza şi ebraica.

Autor articol: Cristian Enache
Etichete: , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!