Loteria bonurilor fiscale: 500 de persoane revendică premiile

Articol publicat in sectiunea Economie pe data 7 august 2015

Pentru a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei și 135,99 lei, emise pe 23 mai, a anunțat Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

Astfel, potrivit modificărilor aduse legislației, începând de la extragerea din iunie vor fi desemnați maxim 100 de câștigători, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o nouă extragere.

Fiecărui bon fiscal depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 1-508. La extragere va fi selectat un număr de la 1 la 508, acesta reprezentând primul bon câștigător. Celelalte 99 vor fi stabilite în baza unui algoritm de selecție care implică o bază de referință și aplicarea unor pași crescători.

Fondul de premiere este de un milion de lei, care se împarte la numărul câștigătorilor, dar nu mai mult de 100 de persoane.

Etapa pentru depunerea bonurilor câștigătoare s-a încheiat la 28 iulie, fiind înregistrate 508 cereri, cu mult sub numărul tranzacțiilor efectuate care îndeplineau condițiile extragerii.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!