Lovin incalta fotbalistii

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 februarie 2014

521 florin lovinO parte a sportivilor isi investesc banii castigati in cariera in afaceri ce le-ar putea aduce linistea financiara dupa retragere. Multi isi croiesc drum in domenii adiacente disciplinei care le-a adus celebritatea. Iar exemplele sportivilor romani care au reusit in afaceri ce n-aveau nicio conexiune cu prima iubire sunt multiple.

De peste 2 ani si jumatate, Florin Lovin, fost mijlocas al Stelei, a inceput o afacere online care merge din ce in ce mai bine. „Cand jucam in Germania am intalnit mai multi directori ai unor firme de incaltaminte si asa mi-a venit ideea sa deschid un magazin online, special pentru cei care vor sa cumpere ghete de fotbal. 70-80% din fotbalistii din Liga I sunt incaltati de mine, inclusiv cei de la Steaua”, a spus Lovin.

Mediul de afaceri il atrage foarte mult. „Nu prea cred ca as vrea sa raman in fotbal pentru ca in Romania e foarte, foarte greu sa iti faci meseria cum trebuie. Daca as fi antrenor, nu as putea sa-i cer unui jucator sa dea 100% daca e neplatit de 2-3 luni. Aici, mereu trebuie sa faci compromisuri”, a declarat el.

Lovin sustine ca vinde peste 600 de perechi de ghete de fotbal in decurs de o luna si ca afacerea sa are sanse mari sa se dezvolte si mai mult.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!