Lucescu ar merge în Turcia

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 mai 2015

582 lucescuFostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat că Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior Doneţk şi va activa, începând cu sezonul viitor, în campionatul Turciei, probabil la Fenerbahce, club care l-a dorit încă de anul trecut.

Sandu consideră că antrenorul român poate câştiga titlul în Turcia, dacă are la dispoziţie trei sezoane.

„Mircea Lucescu o să fie în Turcia, începând cu sezonul viitor. La una dintre alea trei. Probabil că la Fenerbahce. Nu cred că se duce în Rusia. Încă de anul trecut a fost căutat de Fenerbahce. Oriunde s-ar duce, face treabă. El, dacă are trei ani la dispoziţie, în anul doi-trei câştigă campionatul, se duce în fazele superioare ale Champions League în mod cert”, a spus Sandu.

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, săptămâna trecută, că la finalul sezonului va părăsi gruparea ucraineană, dar contrar informaţiilor din presa turcă, nu a discutat până acum cu niciun oficial din Turcia.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Şahtior Doneţk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004). De când a plecat din Turcia, numele tehnicianului român a fost vehiculat frecvent în legătură cu echipele importante din Super Lig.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!