Lucescu avertizeaza fata de Mutu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 decembrie 2013

516 mircea lucescuMircea Lucescu, antrenorul formatiei Sahtior Donetk, a declarat la sosirea sa la Bucuresti ca suporterii si, deopotriva, specialistii de fotbal nu trebuie sa aiba asteptari mari de la Adrian Mutu.

Lucescu a mai spus ca varsta nu-i permite sa se ridice la nivelul de acum cativa ani, chiar daca revenirea acestuia in liga I le permite unora sa viseze mai ales prin prisma experientei considerabile de care beneficiaza fostul atacant al nationalei.

“Sa nu va asteptati la multe de la el. Pentru ca varsta e varsta. Apoi acumularea de oboseala, de frustrari. Entuziasmul pe care il are un jucator de 21 de ani pentru a ajunge cineva nu il poate avea un jucator de 30 si ceva de ani. Dar Mutu poate sa aduca experienta”, a declarat Lucescu.

De asemenea, Mircea Lucescu nu crede ca transferul lui Mutu la Petrolul poate schimba imaginea Ligii I.

“Un om nu poate sa schimbe imaginea unui campionat, in nici un caz”, a explicat el, taind din avantul celor care-l vedea pe Mutu ca vectorul de imagine atat de asteptat de campionatul intern.

Adrian Mutu a anuntat deja ca din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an si jumatate cu formatia Petrolul Ploiesti. In respectiva perioada el urmeaza sa joace sub forma de imprumut de la Ajaccio, echipa care a decis sa nu mai conteze pe serviciile jucatorului in varsta de 34 de ani.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!