Lucescu, blocat de bani?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 ianuarie 2016

613 lucescuIpoteză suprinzătoare lansată de presa din Turcia, care notează că loialitatea lui Mircea Lucescu faţă de Şahtior Doneţk nu ar avea numai motive sportive.

Publicaţia Haberi Yakala scrie despre interesul lui Trabzonspor pentru tehnicianul român de 70 de ani, dar precizează că negocierile sunt extrem de dificile, în condiţiile în care românul ar avea o sumă uriaşă „blocată” în conturile din Ucraina, în urma unei decizii luate de Guvernul de la Kiev.

Mai exact, o bună parte din banii încasaţi de Lucescu de la Şahtior în cei peste 10 ani de contract, adică aproximativ 20 de milioane de euro. Guvernul Ucrainean a impus restricţii dure în urma izbucnirii conflictelor din estul ţării, limitând la 500.000 de euro suma ce poate fi retrasă sau transferată în cursul unui an, notează turcii.

Turcii susţin că Lucescu vrea mai întâi să-i rezolve această problemă, urmând să apeleze la ajutorul patronului lui Şahtior, Rinat Ahmetov, şi abia apoi se va putea aşeza la masa negocierilor cu Trazonspor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!