Lucescu, despre echipa sa

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2015

592 lucescuMircea Lucescu, antrenorul celor de la Șahtior, a vorbit despre șansele echipei sale la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după remiza de pe terenul lui Fenerbahce, scor 0-0.

“Un 0-0 important pentru că am jucat bine într-un prim meci oficial. Nici nu ne cunoșteam foarte bine. Fenerbahce a făcut multe transferuri de înalt nivel, așa că nu știam ce se poate întâmpla.

Prima repriză s-a jucat la nivel înalt, însă în a doua ne-am mulțumit cu rezultatul și le-am oferit posibilitatea să vină peste noi. Nu va fi un retur ușor. Acest rezultat e bun și pentru ei, orice gol marcat schimbă raportul de forțe. Trebuie să fim atenți la Lvov”, a spus Mircea Lucescu pentru presă.

“N-avem nici un fel de document în legătură cu Fred. Astăzi urma să fie al doilea test. Rămâne să vedem ce se întâmplă și să vedem și justificarea doctorul naționalei Braziliei. Nu are nevoie de nici un susținător pentru îmbunătățirea performanței, aleargă peste 13 kilometri pe meci”, a spus Lucescu despre unul dintre cei mai buni jucători ai săi.

Cât despre Istanbul, Lucescu a spus că “m-am simțit excelent, întotdeauna îmi face plăcere să revin aici. E o atmosferă superbă, ceva ce nu găsești în altă parte”.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!