Lucescu este frământat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 25 septembrie 2014

551 razvan lucescuRăzvan Lucescu s-a despărţit de Petrolul şi a anunțat că zilele următoare va lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său ca antrenor. Există informații conform cărora antrenorul român este dorit de grecii de la Skoda Xanthi, însă tehnicianul nu a dorit să ofere vreo informaţie în privinţa ofertelor pe care le are în acest moment.

„Nu ştiu dacă negociez cu cineva sau nu, deocamdată sunt într-un moment de frământare. Voi vedea zilele următoare ce decizie voi lua. Mă gândesc dacă voi aştepta până în iarnă sau voi lua o echipă în acest moment. Aş accepta şi o nouă ofertă din ţările arabe. Toate aceste experiențe contribuie la dezvoltarea noastră ca oameni, ca profesionişti”, a spus Răzvan Lucescu.

La finalul meciului cu Steaua, Gheorghe Mulţescu nu a ezitat să critice modul în care a fost pregătită echipa de către Răzvan Lucescu până la venirea sa.

„Avem carenţe mari la pregătirea fizică. Am avut informaţii eronate, n-am avut timp să pregătesc echipa cum trebuie”, a spus antrenorul Petrolului, acuzând practic pierderea meciului prin forma slabă din care Răzvan Lucescu nu a reușit să scoată echipa.

Fostul antrenor al ploieştenilor a refuzat să îi răspundă lui Mulţescu, ţinând să precizeze că ar trebui să existe mai mult respect în fotbalul românesc.

„Ceea ce un om spune îl caracterizează, ca profesionist din punct de vedere al caracterului. Prefer să nu mă cobor la un asemenea nivel. Ştiu foarte bine cum am lucrat la Petrolul alături de staff-ul meu. Nu dau eu lecţii de educaţie unuia sau altuia”, a precizat fostul antrenor al Petrolului.

Lucescu a mai spus și că decizia lui Mutu de a da curs ofertei din India este una foarte bună, mai ales că poate încasa o sumă importantă de bani pe final de carieră.

„Pentru Mutu este o oportunitate de a câştiga nişte bani la final de carieră. Cred că a făcut bine că a ales să plece în India. Această ofertă era venită încă din luna iulie, la un moment dat nu s-a luat în calcul, iar acum văd că a revenit în actualitate”, a desenat Răzvan Lucescu traseul atacantului român.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!