Lucescu l-ar vrea pe Bicfalvi

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 decembrie 2014

562 bicfalviEric Bicfalvi trece acum prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Fostul mijlocaş al Stelei este golgheterul Ucrainei, cu 9 goluri, şi are şi trei assist-uri. Meciurile bune avute la Volin Luţk i-au adus în acest an şi prima selecţie la naţională, unde a fost propus de Mircea Lucescu.

Antrenorul Şahtiorul îi apreciază stilul şi calităţile şi crede că Bicfalvi va pleca în iarnă de la Volin Luţk. Lucescu spune că este dorit de Dinamo Kiev şi de unele cluburi din Occident, dar susţine că ar face faţă şi la Şahtior.

“Nu întâmplător l-am susţinut şi eu pentru echipa naţională. În afară de loviturile libere pe care le execută, de golurile lui, comportamentul lui este ireproşabil. Există un interes pentru el, şi Dinamo Kiev, poate ajunge şi în Italia. Astfel de jucători atrag atenţia şi echipelor din Vest. După meciul cu ei, el avea lacrimi în ochi. Mi-am dat seama că are un caracter deosebit. În mod sigur nu va mai rămâne la Volin Luţk. La noi nu există loc sau neloc pentru un asemenea jucător, este de nivelul lui Şahtior. Nu pot să spun că este în totalitate de nivelul lui Şahtior, pentru că ar trebui să intre în ritmul nostru, în jocul nostru, dar este un jucător foarte bun”, a declarat Lucescu.

Astfel că este de așteptat să vedem dacă Bicfalvi nu va face în iarna aceasta pasul către echipa condusă de tehnicianul român.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!