Lucescu, la nationala Ucrainei?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 decembrie 2009

 

Mircea Lucescu a fost propus pentru funcţia de selecţioner al Ucrainei, în şedinţa federaţiei de la Kiev, care a luat în discuţie ratarea calificării „naţionalei” la CM 2010.

 

„Sigur, mă onorează că tocmai Grigori Surkis, fratele patronului unui club rival, Dinamo Kiev, a făcut această propunere. Dar, în momentul de faţă, nu aceasta e problema cea mai stringentă. În primul rând mă interesează meciul lui Şahtior cu Tavria Simferopol. Aştept să aflu detalii despre propunere. Vom vedea săptămâna viitoare”, a comentat „Il Luce”.

 

Boris Kolesnikov, vicepreşedintele de la Şahtior Doneţk, îl atacă pe şeful federaţiei de la Kiev, Grigori Surkis.

 

„Serios vorbind, Surkis ştie că Mircea Lucescu mai are contract cu Şahtior pe o durată de doi ani. Cred că Grigori Mihailovici îşi continuă jocurile, fără a avea de-a face cu fotbalul. Aşa poate fi adus şi Guardiola şi altcineva care are contract. Iar apoi să spui: «Eu i-am ofertat pe câştigătorul Cupei UEFA, Mircea Lucescu, pe câştigătorul Ligii Campionilor, Guardiola, şi pe Benitez, de la Liverpool, dar ei au refuzat.» Aşa că am decis să-l propun la naţională pe Mihailicenko sau Demianenko. Surkis face glume ieftine, ca să-i iasă jocurile. Nu vrea să-l ia pe Lucescu la naţională, ci doar pe cei care au antrenat Dinamo Kiev”, a spus Boris Kolesnikov, conform evz.ro.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!