Lucescu: „Locul 3, nu suntem Real și PSG”

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 octombrie 2015

600 lucescuAntrenorul Mircea Lucescu a declarat după meciul Şahtior Doneţk – PSG, scor 0-3, că echipa sa trebuie să se lupte pentru locul 3 al Grupei A a Ligii Campionilor, deoarece nu poate concura cu campioana Franţei şi cu Real Madrid.

„Cred că nu am meritat acest rezultat. Pentru mine e important că am lăsat o impresie bună, pentru că toată lumea ştia că diferenţa este mare faţă de cele două echipe, Real Madrid şi PSG, două echipe construite să câştige Liga Campionilor, care au jucători cu mare experienţă. Noi am evoluat cu jucători tineri şi asta înseamnă o mare diferenţă. Primul gol ne-a surprins, pentru că intrasem bine în meci. La 2-0 am avut bune ocazii de a reveni în joc, prin Gladki şi Kucer. La 2-1 ar fi fost poate altceva. La pauză am schimbat şi le-a spus jucătorilor să-şi asume riscuri, am dominat, am pus presiune pe adversar şi nu i-am dat posibilitatea să iasă la joc. Am jucat bine, am avut posibilitatea de a marca, dar nu am făcut-o, pentru că jucătorii noştri s-au precipitat. Victoria echipei PSG este meritată. Au ştiut să interpreteze în favoarea lor ocaziile avute, au avut trei şuturi pe poartă şi au marcat trei goluri. Noi trebuie să jucăm pentru locul 3, nu putem să concurăm cu Real Madrid şi PSG, chiar şi când jucăm bine”, a declarat Lucescu, în conferinţa de presă organizată după meciul de cupă europeană.

Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă la Lvov, cu scorul de 3-0, de gruparea Paris Saint-Germain, într-un meci contând pentru etapa a doua a Grupei A a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Aurier ‘7, David Luiz ’23 şi Ibrahimovici ’90.

În celălalt meci al grupei, Real Madrid a învins în deplasare, cu 2-0, echipa Malmo prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo din minutele 29 şi 90.

Etapa a treia programează la 21 octombrie meciurile Malmo – Şahtior şi PSG – Real Madrid.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!