Lucescu: merită la Bayern!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 iulie 2015

589 lucescuAntrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că mijlocaşul Douglas Costa, achiziţionat de Bayern Munchen, merită să joace alături de Franck Ribery şi Arjen Robben, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

“Bayern a făcut o afacere foarte bună, a achiziţionat unul dintre cei mai buni tineri mijlocaşi din lume. Sunt mândru că Douglas Costa va apăra culorile unui club aşa prestigios. Este un băiat de caracter şi a arătat asta şi în ultima zi alături de noi, atunci când a venit să-şi salute colegii. Are toate calităţile necesare pentru a confirma la Bayern. Merită să joace alături de Ribery şi Robben şi sunt sunt sigur că suporterii îl vor iubi. Nu mă miră că jucătorii importanţi îşi doresc să plece de la Şahtior. Anul trecut a fost unul greu în care nu am putut juca acasă”, a continuat Lucescu.

Tehnicianul din Ucraina a mai afirmat că Luiz Adriano se va adapta foarte repede la AC Milan şi la campionatul Italiei.

“Ce pot să spun despre Luiz Adriano? Milan a făcut o afacere excelentă, a achiziţionat un jucător de top. Cred că Luiz Adriano îşi va îmbunătăţi jocul în Italia şi va deveni un jucător de bază în naţionala Braziliei. Este unul dintre acei jucători care se accidentează rar, este puternic fizic şi are un joc aerian foarte bun. Mi-ar fi plăcut ca el să rămână la Şahtior, dar înţeleg că în Ucraina nu este cel mai bun fotbal. Din această cauză nu putem aduce jucători de mare valoare, mereu ne refuză”, a precizat Lucescu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!