Lucescu părăsește Ucraina

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 mai 2015

581 lucescu

Tehnicianul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat pentru cotidianul Millet că la finalul sezonului va părăsi gruparea ucraineană, dar contrar informațiilor din presa turcă, nu a discutat până acum cu niciun oficial din Turcia, susține millet.com.tr.

În ultimele zile, presa turcă a notat că Lucescu ar urma să preia conducerea tehnică a echipei Fenerbahce.

„Vreau să subliniez un lucru, să nu vorbim de acord, nici măcar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici măcar o dată pentru așa ceva. În plus, în ultima perioadă, am fost departe de campionatul Turciei. Nu știu în detaliu cine la ce echipă joacă. Urmăresc de departe. (…) Adevărul este că la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru că suntem în mijlocul războiului. Dacă s-ar întâmpla așa ceva în Africa aș înțelege, dar suntem în Europa în război. Este o situație neacceptabilă. Pe de altă parte, avem discuții cu federația cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile în deplasare. Condițiile de muncă sunt dificile. Vreau să spun încă o dată, nu știu ce va fi la finalul sezonului, dar până în acest moment, nu am discutat și nu m-am înțeles cu nimeni din Turcia”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Șahtior Donețk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formațiile Galatasaray (2000-2002) și Beșiktaș (2002-2004). De când a plecat din Turcia, numele tehnicianului român a fost vehiculat frecvent în legătură cu echipele importante din Super Lig.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!