Lucescu, show în Italia!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2015

596 sahtiorAntrenorul român, care susține că Șahtior e în situația lui Honved din 1956, nevoită să joace peste tot, s-a înfuriat după faulturile dure suferite de Alex Teixeira și eliminarea lui Fred.

Obligat de situația politică din Ucraina să joace prin străini, Mircea Lucescu a dat o fugă în Italia pentru două amicale cu Șahtior, profitând de pauza de preliminarii. Doar că amical n-a fost deloc meciul cu Carpi.

Parcă prevestea chiar scenariul beligerant prin declarațiile făcute: „Va fi foarte greu în Ligă. Nu suntem o echipă cu fani, jucăm peste tot, fără un stadion fix, ca să apărăm blazonul internațional. Situația îmi amintește de Honvedul revoluției maghiare din 1956.”

După pauză, antrenorul român a vrut să scoată echipa de pe teren. „Tutti a casa!”, a țipat special pentru a fi auzit de spectatori. Îl înfuriaseră faulturile dure ale lui Marrone și Spolli la Alex Teixeira și că Fred primise „roșu” în încăierarea iscată.

Lucescu plecase spre vestiare, dar a fost întors de jucătorii lui Carpi și de decizia arbitrului de a-i permite înlocuirea lui Fred cu Azevedo. Meciul s-a reluat după cinci minute și gazdele au întors rezultatul, câștigând cu 2-1, prin „dubla” lui Lasagna.

„Fără show-ul lui Lucescu, amicalul de pe «Cabassi» ar fi trecut aproape neobservat. Antrenorul român a fost protagonistul serii, pierzându-și cumpătul”, a titrat Gazzetta dello Sport după înfruntare.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!