Lucian Bute nu se retrage

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 5 decembrie 2014

561 buteLucian Bute, care şi-a anulat lupta programată pentru 6 decembrie în compania argentinianului Roberto Bolonti, a anunțat că nu se gândeşte la retragere, cel puțin dacă este să dăm crezare celor de la tvasports.ca.

“Am auzit mai multe zvonuri în ultimele zile, dar pot să vă spun că nu mă voi retrage şi că Freddie Roach este în continuare antrenorul meu”, a spus Bute, care a revenit la Montreal după o perioadă de pregătire în Filipine.

“Sunt foarte dezamăgit, foarte trist, dar nu am nimic de ascuns. Am fost întotdeauna un om onest şi sunt aici pentru a vă răspunde la întrebări”, le-a transmis Bute jurnaliştilor canadieni.

În ceea ce privește accidentarea sa, care a stat la baza anulării partidei, Bute a declarat că urmează să efectueze un control RMN pentru a afla care sunt problemele. “Nu sunt doctor, dar ştiu că am dureri. Nu pot să vă spun ce am exact, dacă este vorba de ligamente. Pot să merg, pot să urc în maşină, dar nu sunt atât de sănătos pentru a mă lupta sută la sută. Este ghinion. Am simulat un meci şi în runda a opta am simţit ceva. Am terminat cele 12 reprize, dar când am ajuns la hotel m-am simţit rău. A doua zi de dimineaţă, am avut probleme când am vrut să mă dau jos din pat şi la mers”, a explicat boxerul.

Referitor la viitor, Bute a spus că îi trebuie timp pentru a se vindeca fizic şi mental. “Poate să fie nevoie de o săptămână, de o zi sau o lună”, a încheiat el discuția.

Ca un fel de surpriză, Lucian Bute nu a exclus posibilitatea de a-l înfrunta pe danezul Mikkel Kessler, o luptă care ar fi prevăzută de clubul său Interbox în cazul unei victorii a românului în meciul acum anulat. “Este o opţiune”, a spus Bute, lăsând prin acest lucru să se înțeleagă că va lupta și anul viitor.

Bute s-a pregătit în Filipine cu tehnicianul Freddie Roach, alături de campionul mondial Manny Pacquiao.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!