Lucian se pregătește de revenire

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 aprilie 2015

577 bute

Lucian Bute continuă pregătirea pentru a reveni în ring. În ciuda faptului că nu se cunoaște data la care va avea primul meci oficial, adversarii se pare că ar dori să se înfrunte cu el. Unul dintre cei care și-ar dori un meci cu Bute este, de exemplu, australianul Blake Caparello.

„După ce am pierdut anul trecut cu Serghei Kovalev, am decis să cobor de la categoria grea-uşoară la una inferioară, pentru că aş avea şansa la mai multe meciuri puternice. Sunt pugilişti buni aici, printre care fraţii Dirrell şi Arthur Abraham. De asemenea, este şi Lucian Bute, care mă interesează în mod deosebit şi pentru care sunt gata să merg la Montreal ca să îl înfrunt. Cred că ar fi un duel interesant al categoriei supermijlocii”, a spus sportivul în vârstă de 28 de ani, cu palmares 19-1-1, șase prin KO. Caparello va urca până atunci în ring în mai pentru a se înfrunta pe Affif Belghecham.

Provocarea sa a fost luată peste picior de Chris Gănescu, managerul lui Bute. „Blake şi mai cum? Să ia un bon de ordine şi să stea la rând, pentru că e lungă lista pugiliştilor care doresc să boxeze cu Lucian”, a spus el.

Lucian Bute a lăsat să se înţeleagă că ar putea reveni în ring în luna iunie, dar fără a preciza dacă acest lucru este stabilit sau să menționeze o dată strictă.

Fost campion mondial, Lucian Bute a boxat ultima dată la 19 ianuarie 2014, la Montreal, fiind învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci ce a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!