Lui Andone îi merge bine

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 ianuarie 2016

614 andoneCordoba a pierdut surprinzător pe terenul lui Valladolid, locul 11 în liga a doua a Spaniei. Florin Andone a fost integralist şi spune că el şi colegii săi au fost surprinşi de atitudinea adversarilor.

Locul doi în Segunda, Cordoba a plecat învinsă de pe terenul lui Valldolid, scor 2-0. Golurile victoriei au fost marcate în primele 10 minute. Florin Andone a fost din nou integralist, dar n-a reuşit să mai înscrie. A ratat însă o ocazie importantă în finalul partidei. Internaţionalul român pune eşecul pe seama atitudinii pe care au avut-o adversarii, care au intrat tare încă din primul minut:

„A fost un meci destul de greu. Nu ne aşteptam ca Valladolid să înceapă meciul atât de tare. A fost un meci cu totul diferit de cum ne puteam imagina noi. Credeam că puteam să ne băgăm în apărare, să aşteptăm şi să jucăm pe contre, dar ne-au luat tare de la început şi e foarte dificil să joci, când e 2-0 din minutul 10 şi până la urmă am luat bătaie. Valladolid are o echipă foarte bună şi asta s-a văzut pe teren, cred că a jucat mult mai bine ca noi.

Sunt bine, consider că în ultimele meciuri am avut o prestaţie bună. Azi a fost un meci diferit, nu prea am avut ocazii. Am avut una la sfârşit, dar am avut ghinion şi nu a vrut să intre. Sper să ajung bine la sfârşitul lunii mai şi domnul antrenor să mă aibă în vedere pentru convocarea finală la echipa naţională”, a declarat Andone pentru mass-media.

10 goluri şi patru assist-uri a reuşit Florin Andone în aceste sezon pentru Cordoba, în 18 meciuri jucate pentru echipa sa. Evoluțiile sale îi vor oferi probabil convocarea pentru CE de anul acesta și, în funcție de forma pe care o avea la momentul desfășurării competiției, acesta ar putea prinde chiar și un loc de titular.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!