Lui Halep îi priește Singapore: victorie mare la Serena Williams!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 octombrie 2014

555 simona halep

Într-o partidă în care i-a impresionat pe mulți, Simona Halep a trecut cu 6-0, 6-2 de Serena Williams (1WTA), în cadrul Turneului Campioanelor care se desfășoară la Singapore. Scorul scutește de comentarii, partida aflându-se pe tot parcursul la dispoziția româncei. Principala armă a Simonei s-a dovedit constanța fantastică în joc, spre deosebire de adversara sa, care a produs multe greșeli neforțate. Simona Halep este aproape calificată în semifinalele competiției, partida cu Ana Ivanovic putând să o ducă de-acum pe Halep într-una dintre cele mai neașteptate aventuri sportive ale anului.

Pe lângă asta, îmbucurător este faptul că forma psihică a româncei pare una excelentă în acest moment. Despre psihic se exprima și Ion Țiriac, care a spus că în clipa în care Simona va rezolva problemele pe care le are la acest nivel, vor veni și rezultatele mari. Iată, a avut dreptate.

Poate că la mijloc au stat inclusiv condițiile excelente de la Singapore, condiții de care Halep s-a arătat încântată:

“Sunt de miercuri aici şi chiar este o bucurie să fiu aici, pentru că Singapore este un oraş spectaculos, totul este frumos, totul este curat, toate sunt bine puse la punct şi ai atâtea lucruri de văzut! Hotelul este incredibil, pisicina de deasupra este uimitoare. Am apucat să merg sus, am şi mâncat acolo, dar nu am intrat încă în piscină. O voi face după turneu. Încerc să mă bucur că mă aflu aici şi încerc să lupt pentru fiecare meci”, a spus Halep.

Sportiva crede că întâlnirea cu Serena Williams este cea mai importantă din această grupă, vorbind şi despre un eventual titlu de Grand Slam, pe care în acest an nu a reuşit să-l câştige: “Momentan sunt la al doilea vis, că primul a fost să joc o finală de Grand Slam. Vreau să fiu foarte concentrată pe acest turneu şi după vacanţă o să-mi pun un nou vis pentru anul viitor, dar în mare parte vreau să mai joc o finală de Grand Slam, dacă voi putea. Mi-am dorit să ajung aici, dar nu pot să zic că am şi crezut că o să reuşesc asta. Încerc să dau tot ce pot în fiecare zi, să am grijă de corpul meu, că accidentările apar foarte des la nivelul acesta. Încerc să mă bucur cu familia mea, prietenii şi să cred în mine că pot să fac şi mai mult, pentru că dacă am ajuns aici înseamnă că pot şi mai mult”, a declarat sportiva.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!