Lui Moți i-a crescut cota

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2014

549 cosmin moti

Presa din Bulgaria a anunțat că patronul lui Ludogoreţ i-ar fi stabilit lui Cosmin Moţi un preţ de 2-3 milioane de euro, în cazul în care vreun club doreşte să-l transfere. O clauză de reziliere, mai precis, extrem de importantă pentru jucătorul român.

Imediat după returul cu Steaua, Cyril Domuschiev a anunţat că Moţi va rămâne la Ludogoreţ mulţi ani, ca semn de respect pentru meciul aproape eroic reușit în play-off-ul Ligii Campionilor. Fundaşul de 29 ani mai avea un an de contract cu campioana Bulgariei, dar conducerea l-a anunțat deja că nici nu se pune problema să nu aibă în faţă o propunere de prelungire.

Omul de afaceri care sponsorizează echipa din Bulgaria l-a declarat chiar netransferabil pe fostul jucător al lui Dinamo. Cu toate acestea, i-a stabilit totuşi o clauză de reziliere, pentru că niciodată nu se știe cine dorește să-l transfere: 2-3 milioane de euro. O sumă extrem de mare, pe care probabil că nimeni nu se va grăbi să o achite, asta doar dacă nu este vorba de un club arab care vrea neapărat să-l transfere. Și asta, în primul rând, din cauza vârstei, pe 3 decembrie, Cosmin Moţi urmând să împlinească 30 de ani. Apoi, și nu trebuie trecut cu vederea acest fapt, Moți vine dintr-un campionat care nu este prea bine cotat în Europa.

„Domuschiev nu este deloc deranjat de asta, de clauza mare, deoarece crede că Moţi este o comoară. Potrivit acestuia, jucătorii de la juniori ar trebui să-l ia drept exemplu”, scriu cei de la Sportal.bg.

Pe transfermarkt.com, cota lui Cosmin Moți este de 1,6 milioane de euro, jucătorul fiind la cel mai bun punct din cariera sa din punctul de vedere al sumei plătite pentru un eventual transfer al său.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!