Machiajul semi-permanent, la mare căutare

Articol publicat in sectiunea Muncă, Poveşti româneşti pe data 19 mai 2014

Londra_Olga Neagoe_tatuaj sprancene

Ce spuneţi dacă aţi renunţa definitiv la conturul de buze, la creionul de sprâncene sau chiar la tuşul sau rujul preferat? Şi ce spuneţi dacă dimineaţa în loc să staţi în faţa oglinzii, aţi sta mai mult, fie în pat, fie în faţa ceştii cu cafea? Credeţi că nu se poate? Metoda este simplă: tatuarea sprâncenelor sau a buzelor. Sau machiajul semi-permanent.

Soluţia vă poate scăpa de timpul irosit, dar şi de banii cheltuiţi pe produsele cosmetice. Şi mai mult decât atât, metoda oferă posibilitatea de a corecta, de a îmbunătăţi şi chiar de a schimba… în totalitate aspectul unei persoane!

O româncă din Ploieşti vă oferă acest mod de a vă pune în valoare frumuseţea. Pe lângă tratamentele faciale şi corporale, tânăra este specializată şi în tatuajele cosmetice. Olga Neagoe are 40 de ani şi deşi se află de doar câteva luni în Londra, a reuşit să îşi promoveze munca printre doritoarele de… frumuseţe!

————————————–

„A fost de bun augur şi am acumulat foarte multă experienţă în toată perioada în care am avut salonul. În acest timp m-am specializat în tot ce ţine de domeniul înfrumuseţării.”

Olga Neagoe, 40 de ani, lucrează în domeniul înfrumuseţării

————————————–

 

Primii paşi către un vis

„Pune-ţi frumuseţea în valoare” este sloganul pe care Olga Neagoe îl face cunoscut printre doamnele şi domnişoarele interesate de serviciile sale. Românca din Ploieşti are 40 de ani şi a ajuns în Londra în urmă cu doar patru luni. Experienţa a dobândit-o în România, acolo unde a urmat cursuri în domeniul frumuseţii şi tot acolo unde avut propriul salon de înfrumuseţare.

„Situaţia precară din ţară, dorinţa de a-mi ajuta familia şi de a aspira mai sus, toate acestea m-au determinat să aleg acest drum al străinătăţii”, spune Olga despre motivele care au determinat-o să părăsească România.

„Sunt o persoană pozitivă, extrem de muncitoare, acord seriozitate în tot ceea ce fac. În ţară am propria companie care în momentul de faţă este în stare de inactivitate din cauză ca nu are cine sa se ocupe de această afacere. Am avut propriul salon de înfrumuseţare în Ploieşti care, în pofida crizei deja instaurată, mergea excelent, însă proprietarul mi-a dublat chiria la spațiu şi am fost nevoită să-l închid”, povesteşte tânăra.

————————————–

„De exemplu, pentru tatuajul sprâncenelor se ţine cont de forma feţei şi a ochilor în mod special, culoarea tenului, a părului, după care se dă o formă cu markerul şi se începe pigmentarea, fir cu fir, lăsând firele de păr tocmai să dea aspect de natural. Buzele se conturează uşor deasupra conturului natural al buzelor, iar umplerea buzelor se efectuează prin pigmentarea propriu-zisă a buzelor,dându-le volum şi aspect plăcut, natural.”

Olga Neagoe, 40 de ani, lucrează în domeniul înfrumuseţării

————————————–

 

Calea către frumuseţe

Românca nu a stat prea mult pe gânduri şi imediat a început să îşi promoveze pasiunea pentru frumuseţe. Deşi momentan lucrează în domeniul vânzărilor, în timpul liber face ceea ce îi place. Iar în cele patru luni de când se află pe pământ britanic, se poate mândri că deja are cliente fidele.

„În Londra muncesc deocamdată part time, iar în paralel fac tatuaje cosmetice, sprâncene, contur ochii şi buze, tratamente cosmetice, tratamente şi masaje corporale, anticelulitice, terapeutice, tratamente de relaxare şi împachetare, dar şi tratamente de slăbire şi remodelare corporală.”

Româncele sunt printre cele mai interesate de toate aceste servicii, povesteşte româncă de 40 de ani din Ploieşti. Chiar şi aşa, Olga are încredere că nu peste mult timp şi englezoaicele îi vor trece pragul, mai ales că atracţia pachetelor de înfrumuseţare este preţul mic.

„Îmi fac reclamă în toate modurile posibile, serviciile mele sunt destinate tuturor femeilor de orice naţionalitate, însă cel mai mult sunt contactată de românce, mai ales în ceea ce priveşte tatuajul. Acesta este un serviciu foarte solicitat, dar şi foarte uşor de realizat.”

————————————–

Preţuri pentru machiajele semi-permanente

 

 • Tatuaj semi-permanent sprâncene: 130 de lire.
 • Tatuaj permanent sprâncene: 160 de lire.
 • Tatuaj contur ochi (linia ochilor sus şi jos): 130 de lire.
 • Contur buze: 100 de lire.
 • Umplere buze: 130 de lire.
 • Masaj anticelulitic, de relaxare, terapeutic şi împachetare: 40 de lire.
 • Abonament 10 şedinţe de masaj plus una gratuită: 350 de lire.
 • OFERTĂ: La trei servicii, aveţi o reducere de 30% sau bonus un tratament facial.

————————————–

 

Riscuri? Nu există!

Iar dacă vă întrebaţi care sunt riscurile unui tatuaj la sprâncene sau la buze, ei bine, acestea nu există, spune românca specializată în domeniul înfrumuseţării. Doar… durerea luaţi-o în calcul. Dar nici pe aceasta prea mult!

„Nu există riscuri de nicio natură, produsele şi pigmenţii sunt de calitate, iar ustensilele sunt de unică folosinţă, toate se desfac în faţa clientei. Durerea este uşor sesizabilă, în special la buze, dar suportabilă. La cererea clientei se foloseşte cremă anestezică”, spune Olga. Cât despre preţuri… „Prețurile sunt de bun simţ, la jumătate faţă de preţurile practicate în saloanele de aici, însă serviciile sunt cu mult mai calitative (cel puţin, aşa spun clientele), mai ales că le ofer posibilitatea să mă deplasez la domiciliul acestora”, a declarat, pentru Diaspora Românească, Olga Neagoe.

Planurile de viitor ale româncei sunt clare. Iar prin muncă şi ambiţie vrea să îşi deschidă într-o bună zi, nu prea îndepărtată, propriul salon.

„Din punctul meu de vedere, pot spune că îmbin plăcutul cu utilul, iar meseria acesta este şi o afacere frumoasă. Am început de jos, ca orice om de rând, fără ajutorul nimănui, însă îmi doresc să urc pe scara ierarhică a succesului cu paşi cât mai rapizi, şi în perspectivă îmi doresc să am propriul salon de înfrumuseţare în Londra”, spune românca.

————————————–

Despre machiajul semi-permanent

 

Acest tip de machiaj este o metodă de micropigmentare, de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenţi naturali, care se introduc în straturile superioare ale epidermei şi care rămân în piele o perioadă de timp determinată, după care în decurs de 2-4 ani se elimină prin procesul natural de înnoire a pielii. Micropigmentarea se efectueaăa cu un ac special (steril de unică folosinţă), care străpunge stratul superficial al dermei. Tatuarea sprâncenelor sau a buzelor este o intervenţie ce are ca efect colorarea zonelor pe care o persoană doreşte să le pună în evidenţă. Pe lângă aspectul de frumuseţe, tatuarea are şi scopul de a retuşa imperfecţiuni. Se folosesc pigmenţi testaţi dermatologic şi alergologic care au rolul de a da formă şi contur buzele sau de a corecta sau reface forma sprâncenelor. Mai mult decât atât, spun specialiştii în domeniu, pigmenţii sunt folosiţi în cantitate foarte mică, în comparaţie cu produsele cosmetice folosite zilnic.

————————————–

 

Contact Olga Neagoe:

Telefon: 074 5483 5838

Facebook: https://www.facebook.com/tattoo.olga/

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

5 pareri la “Machiajul semi-permanent, la mare căutare”

 1. Mariana Spune:

  De unde pot sa fac si eu rost de nr de tel si adresa ???

 2. Ramona Spune:

  Va rog daca se poate o adresa de maill,un nr. de telefon.

 3. Nicoleta Spune:

  vreau si eu o adresa… Please

 4. Andreea Spune:

  Se poate sa primesc datele de contact ale cosmeticienei pe email va rog. Mulțumesc mult!

 5. Geanina Spune:

  Un nr de tel pot sa aflu si eu pt o programare

Spune-ti si tu parerea!