Madonna, cel mai bogat artist din lume

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 decembrie 2014

MadonnaMadonna este cel mai bogat artist din lume și a reușit să îl întreacă până și pe Paul McCartney, fostul membru al trupei The Beatles. Regina muzicii pop a strâns în conturi niște sume colosale și lasă în urmă nume grele ale muzicii.

Peste 800 milioane de dolari are Madonna, în timp ce Sir Paul McCartney are doar 660 milioane, însă împreună cu soția lui o întrec pe Madge și strâng aproape un miliard de dolari. Dr. Dre intră și el în topul bogaților, mai ales datorită vânzării Beats către cei de la Apple și strânge 650 milioane de verzișori. P Diddy e pe locul 4, însă și el și Dr. Dre nu prea mai fac bani din muzica pe care o înregistrează, ci din afaceri în toată regula, chiar dacă se află în topul artiștilor care încă mai lansează muzică.

Dacă am lua în considerare toți artiștii din branșă, cel mai bogat ar fi regizorul de pe Broadway Andrew Lloyd Webber, care are în buzunare 1.2 miliarde de dolari.

  1. Madonna: $800 milioane;
  2. Paul McCartney: $660 milioane;
  3. Dre: $650 milioane;
  4. Diddy: $640 milioane;
  5. Celine Dion: $630 milioane;
  6. Bono: $590 milioane;
  7. Mariah Carey: $520 milioane;
  8. Jay Z: $510 milioane;
  9. Elton John: $450 milioane;
  10. Beyonce: $440 milioane.

Queen B, după cum vedem, se află la finalul clasamentului, cu jumătate din averea lui Madge, însă împreună cu soțul ei s-ar putea să facă acel „billion dollars in an elevator” de care spune în remixul pentru Flawless. Oricum, ea rămâne cel mai bine plătit artist al anului, după un top realizat de Forbes.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!