Madonna, nou turneu în SUA și Europa

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 6 martie 2015

Madonna_Rebel HeartCelebra cântăreață Madonna va începe un nou turneu prin America de Nord şi Europa, pentru promovarea celui de-al treisprezecelea album al său, „Rebel Heart”, informează Mediafax.

Turneul de promovare va începe, în 29 august, cu un concert în Miami, care va fi urmat de alte 19 spectacole în Statele Unite ale Americii şi Canada, printre care se află show-uri în oraşe precum Montreal, New York, Detroit şi Los Angeles.

În Europa, seria de concerte va începe în 4 noiembrie, la Koln, în Germania. Alte orașe în care va mai cânta artista sunt Praga, Berlin, Stockholm, Herning, Torino, Barcelona, Anvers, Londra, Amsterdam, Paris, Manchester, Birmingham şi Glasgow.

Biletele pentru spectacolele din Europa vor fi puse în vânzare din 16 martie.

Albumul „Rebel Heart” va fi lansat oficial în 9 martie. Şase dintre cântecele de pe noul album au fost deja lansate în anul 2014, prin intermediul magazinelor de muzică online, după ce un hacker din Israel a publicat ilegal variante neoficiale ale acestor piese.

Madonna a lansat deja un single de pe noul album, melodia „Living for Love”, pe care a interpretat-o la gala de decernare a premiilor Grammy, din Statele Unite ale Americii, dar şi la gala Brit Awards, de la Londra.

Cântăreaţa a căzut pe scena premiilor Brit Awards, pentru că nu a reușit să desfacă la timp pelerina pe care dansatorii urmau să i-o tragă de pe umeri.

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „regina muzicii pop”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 milioane de albume vândute în întreaga lume.

În anul 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!