MAE ne recomandă să facem ce zice MET Police

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 2 decembrie 2015

uk_politie1

Cetățenii români care călătoresc în Marea Britanie sunt atenţionaţi de Ministerul Afacerilor Externe să respecte indicațiile oamenilor legii, în această ţară fiind aplicate măsuri de securitate sporite după atentatele din Franța.

Iată comunicatul:

„Ministerul Afacerilor Externe reiterează cetăţenilor români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord necesitatea respectării indicaţiilor poliţiei locale, pe timpul aplicării măsurilor de securitate, instituite de autoritățile britanice.

Astfel, cetăţenii români sunt îndrumaţi să respecte recomandările emise de organele britanice abilitate, în special de Poliţia Metropolitană. (…)

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte cetăţenilor români care se află sau călătoresc în străinătate că pot accesa aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale”.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!