Mai multa bataie, mai putin handbal

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 18 noiembrie 2013

Dinamo a suferit o transformare radicala in acest sezon, in numai sapte etape a ajuns sa se bata pentru prima pozitie, detinuta de HCM Constanta. Cele doua formatii, neinvinse, si-au disputat cu foarte mare ardoare, dar si cu pumnii, suprematia momentului in Romania.

Partida s-a incins inca din prima repriza, cand eliminarile au curs pe banda rulanta in ambele tabere, jocul sportiv trecand in plan secund. La cabine s-a intrat la 15-11 pentru HCM Constanta, dar si cu nervii intinsi la maximum. Nervi care n-au mai putut fi controlati in repriza secunda.

In minutul 49, la scorul de 26-17 pentru Constanta, cele doua tabere s-au luat pur si simplu la bataie. Scanteia a fost aprinsa dupa un duel mai aprig intre Novanc si Mironescu. Savenco a reactionat imediat de pe banca, iar pana la crearea unui meleu, in care au intrat toti jucatorii, antrenorii, dar si membri din staff-urile celor doua grupari, n-au mai trecut decat cateva fractiuni de secunda.

Dupa o repriza pugilistica de vreo 5 minute, arbitrii Harabagiu si Stanescu au impartit cartonasele rosii pentru Novanc si Savenco, handbalisti candva colegi si prieteni la Steaua, la echipa nationala, dar au dictat si eliminare de doua minute pentru Laurentiu Toma, un alt handbalist care cu greu a fost potolit. Mai tarziu a fost descalificat si Aleksander Adzic.

Partida s-a incheiat cu victoria clara a gazdelor, 35-23, cu un gol inscris din pirueta de Sabou, actiune care a semanat mai degraba cu o desconsiderare a adversarului.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!