Mai stă Gâlcă la Espanyol?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 martie 2016

622 galcaCostel Gâlcă susţine că n-a discutat încă despre prelungirea contractului cu Espanyol. Actuala înţelegere expiră la finalul acestui sezon.

Espanyol a început să se îndepărteze de zona retrogradării, după un început greoi cu Gâlcă pe bancă. În ultima etapă, fostul antrenor al Stelei a reuşit să câştige cu 2-1 în faţa lui Atheltic Bilbao, una dintre echipele bune din Primera. Gâlcă susţine că oficialii clubului n-au deschis discuţia despre un nou contract, dar urmează să se lămurească după ce va salva matematic echipa de la retrogradare.

„Deocamdată, trebuie să ne salvăm şi apoi vom vedea ce jucători vor veni. Am mai vorbit cu conducerea clubului, dar nici nu am pomenit de aşa ceva (prelungirea contractului). Deocamdată, trebuie să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Gâlcă pentru mass-media.

Antrenorul lui Espanyol a vorbit şi despre situaţia lui Arlauskis, pe care l-a împrumutat în iarnă de la Watford. Fostul portar al Stelei n-a mai fost titular, după ce a greşit la mai multe goluri în meciurile cu Real Madrid şi Real Sociedad. Gâlcă susţine că are în continuare încredere în Arlauskis:

„Arlauskis a venit la Espanyol după o accidentare. A jucat celălalt portar, Pau, echipa a câştigat. Am vorbit cu el, eu am încredere în el, de aceea l-am adus aici. A fost titular la meciul cu Real Madrid, la primele două faze s-a înscris. A venit apoi meciul cu Sociedad, când s-a accidentat. L-am titularizat după două zile, poate trebuia să mai aştept. Am vrut să se adapteze cât mai repede”, a mai spus Gâlcă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!