Mancini, dezamăgit

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 aprilie 2015

577 manciniRoberto Mancini a izbucnit după încă un meci nereuşit făcut de jucătorii săi. Inter Milano şi Parma au terminat la egalitate, 1-1, în primul meci în care George Puşcaş a fost titular pentru echipa de seniori.

Inter Milano seamănă acum cu o echipă de pluton, iar criza prin care trece pare să nu se mai termine. Echipa antrenată de Roberto Mancini n-a mai câştigat de șapte meciuri oficiale în campionat și Cupă şi se află doar pe locul 10 în Serie A. În weekend, pe teren propriu, Inter a termina la egalitate, doar 1-1 cu Parma, de altfel o echipă atacată de grave probleme financiare, care este pândită de faliment.

La finalul partidei, Mancini a sărit în aer, dar a luat toată vina asupra sa: „Îmi pare rău că această situaţie s-a înrăutăţit în loc să devină mai bună. Este vina mea: nu-mi pot explica. Am anulat ziua liberă pe care echipa ar fi trebuit să o aibă de Paşte şi ne vom antrena. Eu sunt antrenorul şi sunt responsabil pentru această situaţie. Îmi pare rău pentru tot ce se întâmplă în jurul lui Inter. Cei mai mulţi jucători s-au întors după ce au jucat la naţionale, cu ceilalţi am vorbit despre cât de importantă este această partidă”, a spus Roberto Mancini, conform Sky Sports.

Guarin a deschis scorul în minutul 25, însă Lila a reuşit să restabilească egalitatea înainte de pauză. George Puşcaş a fost titular, a debutat din acest punct de vedere, însă românul n-a avut realizări deosebite şi a fost schimbat la pauză cu Kovacevic.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!