Mandinga are o nouă solistă. Elena Ionescu a părăsit trupa

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 18 martie 2016

Barbara Isasi_MandingaDupă zece ani în care au avut un succes fulminant, trupa Mandinga s-a destrămat. Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a părăsit formația, după o colaborare de zece ani. Aflați cine o va înlocui.

Artista a mărturisit pe Facebook că își dorește să continue o carieră solo în muzică. Interpreta a dezvăluit pe rețeaua de socializare care sunt planurile ei de viitor.

„Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino”, scrie pe pagina de Facebook a Elenei. „A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic”, a mai adăugat Elena Ionescu.

Cine este noua solista Mandinga?

Mandinga cu Barbara IsasiNoua solista a trupei se numește Barbara Isasi, are 27 de ani și a participat în anul 2013 la celebrul show TV „Vocea Spaniei”. „Am luat această decizie pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului”, a declarat Barbara Isasi.

La rândul lor, colegii ei au mărturisit că doreau o schimbare. „Dorim să ne dezvoltăm cât mai mult internațional. Cea mai bună prietenă a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaște pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o audiție, a fost în România la noi la studio și am decis toți că ea este alegerea noastră pentru mai departe”, a declarat Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!