Mandorlini cere rabdare

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 decembrie 2009

După eşecul de la Copenhaga, 0-2, italianul Andrea Mandorlini a recunoscut că întâmpină dificultăţi din cauza faptului că a preluat echipa din mers. Tehnicianul cere suportul fanilor pentru ultimele două partide din campionat. „Fanii nu trebuie să fie dezamăgiţi. Jucătorii au nevoie de sprijinul lor. Cu toţii suntem conştienţi că trebuie să câştigăm în campionat cu Internaţional şi Ceahlăul pentru a ne revanşa într-un fel. Trebuie să înţeleagă că e dificil şi pentru mine şi pentru jucători să asimilăm totul din mers. Programul e încărcat dar, şi aşa, trebuie să facem faţă. Din retur, va fi altceva. Voi avea timp să-i cunosc mai bine pe jucători şi ei să înţeleagă ceea ce vreau”, a declarat Mandorlini.

Italianul a trimis un semnal clar că are nevoie de întăriri la mijlocul terenului. Cu Universitatea şi FC Copenhaga, Mandorlini l-a folosit pe închizătorul Dani pe postul de mijlocaş dreapta! „Am fost dominaţi în Danemarca la mijlocul terenului. În plus, n-am reuşit să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. Au fost şi lucruri pozitive. Am încercat pentru prima dată un sistem cu doi atacanţi, Traore şi Kone. E loc de mai bine, clar, şi vom munci mult în iarnă pentru a creşte semnificativ nivelul jocului nostru. Până atunci, repet, avem nevoie de două victorii în Liga 1”, a încheiat antrenorul „vişiniilor”.

Juan Culio a făcut o declaraţie surprinzătoare, mai ales pentru fanii care au făcut deplasarea la Copenhaga. „Primăvara europeană nu era obiectivul nostru. Ne concentrăm pe campionat şi pe Cupă. Sunt cinci-şase echipe care concurează pentru supremaţia în România, dar să dea Dumnezeu să câştigăm noi trofeul. Avem un meci greu la Internaţional pe care trebuie să-l câştigăm”, a spus Culio.


Etichete: ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!