Marica a fost la paradă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 decembrie 2015

609 maricaAtacantul Ciprian Marica a anunţat într-un mesaj postat pe Facebook că a fost la parada de 1 decembrie, subliniind că s-a simţit din nou copil şi le-a cerut românilor să-şi iubească necondiţionat ţara.

„Am profitat de vremea frumoasă, m-am urcat pe bicicletă şi am mers să văd parada! Din copilărie, de când mă ţinea tata pe umeri nu mai urmărisem de la faţa locului o defilare militară. Mi-a plăcut, m-am simţit din nou copil, m-am simţit bine printre românii ieșiţi să-şi sărbătorească patria! Să vă iubiţi necondiţionat ţara, oriunde aţi fi, dragi români, şi să vă pese de tot ce se întâmplă, fiindcă doar aşa putem schimba lucrurile care nu sunt în regulă şi ne putem bucura de frumuseţile ei!”, a scris Marica pe Facebook.

Ziua Naţională a României a fost sărbatorită cu parade militare, ceremonii religioase şi concerte. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală au luat parte la parada militară de 1 Decembrie care a avut loc în Capitală, începând cu ora 11.00, manifestările desfăşurându-se pentru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei.

De asemenea, au avut loc ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din ţară unde sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

De Ziua Naţională, drapelul tricolor a fost arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale ale Forţelor Navale s-a ridicat Marele Pavoaz.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!