Marica a ratat un contract cu PAOK

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2015

596 maricaCiprian Marica a ratat un transfer bun la PAOK Salonic, după ce grecii au reușit să-l convingă pe Dimitar Berbatov. Atacantul bulgar a fost în negocieri avansate și cu Aston Villa, dar până la urmă a ales Grecia și a semnat cu formația din Grecia.

Ciprian Marica este în continuare sub contract cu cei de la Konyaspor, dar își dorește să plece. O oportunitate i s-a ivit săptămâna trecută, când a intrat în discuții cu PAOK Salonic. Echipa greacă era în căutarea unui atacant și atunci avea pe listă două nume: Ciprian Marica și Toto Tamuz, cu o șansă în plus pentru primul.

Între timp, oficialii lui PAOK au profitat de situația lui Berbatov. Atacantul de 34 de ani a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de AS Monaco și a fost aproape de Astona Villa. Berbatov a fost surprins în Birmingham, dar, până la urmă, cele două părți nu s-au înțeles, spre bucuria celor de la PAOK.

Berbatov a semnat pe un an și va primi 1,6 milioane de euro, plus 600.000 de euro bonusuri pentru atingerea anumitor obiective. Asta îl transformă în cel mai bine plătit jucător din Grecia. Berbatov nu va putea juca pentru PAOK în grupele Europa League pentru că grecii l-au înregistrat prea târziu la UEFA.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!