Marica, accidentat la antrenament

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 6 martie 2015

572 maricaCiprian Marica nu a fost inclus în lotul formației sale de club, Konyaspor, pentru meciul din weekend, de pe teren propriu, cu Fenerbahce. Atacantul naționalei a devenit o absență de ultimă oră, el fiind accidentat de un coechipier, doar cu o zi înaintea meciului. În acest moment, Marica este nevoit să facă o pauză de cel puțin 3 zile.

Românul a jucat în patru meciuri în acest sezon, în campionat și cupă, înscriind o singură dată, în Cupă, împotriva celor de la Galatasaray. El era anunțat titular la meciul cu Fenerbahce, dar un coechipier l-a contrat pe gleznă și acum speră să-și reia cât mai repede antrenamentele.

Marica este extrem de important în primăvară pentru meciurile naționalei, primul din ele urmând să fie pe 29 martie, acasă, cu Feroe. Atacantul a lipsit în toamnă mai bine de 4 luni, tot din cauza unei accidentări.

Turcii scriu acum că jucătorul este incert pentru etapa viitoare, când Konyaspor joacă în deplasare, cu Istanbul BB. Medicii nu au oferit detalii suplimentare, dar Marica nu vrea să riște și de aceea va trece la antrenamente normale doar când va fi complet refăcut.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!