Marica, la Birmingham?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 iulie 2016

638 maricaAntony Martin, redactor la hitc.com, este de părere că oficialii lui Birmingham ar trebuie să se grăbească să-l înregimenteze pe Ciprian Marica. Deşi n-a impresionat în ultimul an, când încă a fost urmărit de ghinionul accidentărilor, Marica este văzut în continuare drept un marcator veritabil.

Ciprian Marica a devenit liber de contract după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Steaua. Atacantul de 30 de ani n-a reuşit să-şi reintre în formă, chinuit însă şi de probleme medicale. Acum, Marica îşi caută un nou angajament. O soluţie ar putea veni din Anglia, unde un jurnalist este de părere că ar fi o variantă excelentă pentru atacul lui Birmingham: „Echipa are nevoie să-şi întărească atacul dacă vor să progreseze în noul sezon […] O opţiune teribilă pentru albaştri ar fi atacantul român Ciprian Marica, cel care în prezent este liber de contract după ce s-a despărţit de Steaua”, notează site-ul hitc.com.

Birmingham a terminat în sezonul trecut pe locul 10 în liga a doua, cu 53 de goluri marcate în 46 de meciuri. A avut una dintre cele mai slabe ofensive din Championship, iar atacanţii au marcat împreună doar 11 goluri. Antony Martin, redactor la hitc.com, consideră că Marica ar putea rezolva problemele din ofensivă, mai ales că Birmingham îşi propune să revină în Premier League: „A fost în atenţia mai multe cluburi din Premier League în urmă cu trei sezoane, după ce i-a expirat contractul cu Schalke şi înainte de a semna cu Getafe. Marica este un atacant cu fizic impunător, cu abilităţi aeriene fantastice şi cu o inspiraţie excelentă în faţa porţii. Are 69 de selecţii la naţională şi cele 25 de goluri marcate sunt evidenţa calităţilor sale”, mai notează site-ul hitc.com.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!