Marica marchează la revenire

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 2 octombrie 2014

552 ciprian maricaRevenit ca titular după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon două săptămâni, Ciprian Marica a marcat pentru Konyaspor în meciul de pe teren propriu cu Kayseri Erciyesspor, scor 1-1.

Gabi Torje a fost titular la gazde. Marica a înscris din penalty în minutul 45, iar Ates a egalat pentru Kayseri Erciyesspor, în minutul 62. Marica şi Torje au primit câte un cartonaş galben, atacantul fiind înlocuit de pe teren în minutul 75.

Vârful naționalei a suferit o accidentare la genunchi la un antrenament al echipei la care joacă, dar după mai multe controale, s-a descoperit că a fost vorba de o ciupitură de menisc la piciorul drept, nefiind necesară intervenţia chirurgicală.

Suspendat pentru meciul cu Ungaria din 11 octombrie, contând pentru grupa D a Preliminariilor Euro 2016, în urma eliminării din victoria cu Grecia, Ciprian Marica este convocat totuși pentru partida cu Finlanda, care va avea loc pe 14 octombrie.

„Un meci cu două părţi total diferite: o primă repriză excelentă în care am dominat jocul, ne-am creat ocazii de a marca și o a doua repriză în care am abuzat de mingii lungi. Ne-a lipsit claritatea, nu am mai fost calmi şi am făcut acea greşeală pe care se spune că o aşteaptă jocul. Ne-am văzut egalați și nu am mai reuşit să câştigăm partida. Păcat că am făcut un pas greşit în faţa fanilor, dar vom încerca să ne revanşăm etapa viitoare”, a scris Marica după meci pe contul său de Facebook.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!