Marica are oferte de la germani

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 iulie 2014

541 ciprian maricaCiprian Marica nu se poate bucura din plin de vacanţă, deși el a ajuns deja în România unde va sta la Mamaia. Atacantului român tocmai i-a expirat înţelegerea cu spaniolii de la Getafe şi urmează să îşi decidă viitorul chiar în această săptămână.

În vârstă de 28 de ani, Marica, marcator a șase goluri în 27 de partide jucate în sezonul trecut, ar putea continua la echipa antrenată de Cosmin Contra, cu care se află în negocieri, dar cu care nu a ajuns încă la un acord.

„Eu am fost în primul rând într-o relație foarte bună cu cei de la Getafe și cu președintele, care a dorit să stea de vorbă cu mine personal și să îmi prezinte cum vede viitorul echipei, în primul rând”, a declarat Ciprian Marica, în cadrul unui interviu acordat presei.

Numărul 9 al echipei naționale a României susține că nu a exclus din planurile sale continuarea aventurii la gruparea la salvarea căreia a contribuit, în sezonul recent încheiat: „M-am simțit bine la Getafe. Pe lângă faptul că a fost presiunea care a fost, m-am simțit bine în Spania și la Getafe m-am simțit excelent.”

Marica nu duce, însă, lipsă de oferte şi ia în calcul chiar şi o revenire în Germania. „Aș mai putea să mai rămân în Spania și la alte echipe, însă clar echipa la care am evoluat acolo a avut prima opțiune și am vrut să îi ascult.

Aș putea să mă întorc în Germania, o să văd, acum au trecut cam 3 săptămâni de la ultima convocare cu echipa națională și să spunem că mi-am recăpătat forțele, energia necesară să pot să iau cea mai bună decizie”, a încheiat atacantul echipei naționale a României.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!