Marica, recuperat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 mai 2015

582 maricaCel mai bun marcator în activitate al echipei naționale a României, Ciprian Marica (25 de goluri în 70 de selecții) este aproape de revenire. Marica a încheiat recuperarea la o clinică din Madrid și este gata să revină la antrenamente la Konyaspor.  Va efectua un control medical în Germania, apoi va merge în Turcia, unde va face joncțiunea cu Gabi Torje & Co.

Ciprian Marica a fost operat la genunchiul drept, pe 20 aprilie, la o clinică din Germania. Marica a mai fost operat la meniscul genunchiului drept în luna octombrie şi, deşi se părea că recuperarea a decurs bine, problemele fotbalistului nu au dispărut.

„A venit momentul să-mi iau la revedere de la oameni dragi: Moya, «uno de los mejores portero de la Primera», distinsul Manola, Ricardo, un profesionist care m-a ajutat să fac o parte din recuperare la Madrid, la clinica de aici care are rezultate extraordinare în medicina sportivă. Mă pregătesc să zbor în Germania, la un ultim control, și apoi mă întorc la Konya! Abia aștept … GO Eagles! Să fiți sănătoși !”

Cel mai probabil, Marica nu va fi în formă pentru următorul meci al echipei naționale a României, cel cu Irlanda de Nord, din etapa a 6-a a Grupei F din preliminariile pentru Campionatul European din 2016. O revenire a nouarului de drept al primei reprezentative este așteptată în toamnă, la meciul cu Ungaria.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!