Marica s-a operat, lipsește 2 luni

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 octombrie 2014

556 ciprian maricaCiprian Marica a făcut tot posibilul să amâne operaţia la piciorul drept pentru a putea juca în partida cu Finlanda. Atacantul turcilor de la Konyasport nu a făcut faţă antrenamentelor dinaintea jocului cu finlandezii, așa că a părăsit cantonamentul naţionalei. Cum era de așteptat după această situație, Ciprian Marica a fost nevoit să realizeze intervenţia chirurgicală.

Golgheterul naţionalei s-a operat deja, săptămâna trecută, în Germania şi va lipsi de pe teren aproximativ 2 luni. Imediat după intervenţia chirurgicală, Marica a postat un mesaj prin care îşi anunţa susținerea pentru Simona Halep, calificată la acea oră în semifinalele Turneului Campioanelor, dar se arăta interesat şi de finalul negocierilor cu viitorul selecţioner al naţionalei.

“Dragi prieteni, am început deja recuperarea după operaţia suferită ieri după-amiază în Germania. Mă simt bine şi, aşa cum vedeţi pe fond verde, sunt sub marcajul strict al unei asistente frumoase şi… veselă, pe care am adus-o în bagaj. De aici, dintre aparate, vă promit că voi reveni mai puternic şi mai motivat pe terenul de joc”, a scris Marica pe contul personal de Facebook.

“Şi că, printre sutele de ore de exerciţii, îmi voi face timp pentru a urmări cu atenţie şi vom comenta împreună aici meciurile colegilor mei de la Konyaspor (Go Eagles!) şi ale Simonei Halep (Hai Simona!), cărora le voi ţine pumnii foarte strâns, dar şi instalarea unei noi echipe tehnice pe banca echipei naţionale! Vă mulţumesc mult pentru mesaje! Keep smiling and…Hai România!!”, a mai scris Marica.

În primă instanță, fotbalistul lui Konyaspor a fost disgnosticat cu o fisură de menisc, dar a preferat un tratament medicamentos în locul unei intervenţii chirurgicale. Situaţia sa s-a înrăutăţit pe parcurs şi, înaintea meciului cu Ungaria, a părăsit cantonamentul naţionalei de la după ce nu a putut duce la final o şedinţă de antrenament.

România va evolua pe 14 noiembrie cu Irlanda de Nord, meci care poate duce naţionala noastră pe primul loc al grupei. După trei partide disputate în preliminariile CE 2016, România are acum 7 puncte, cu două mai puţin decât liderul Irlanda de Nord. Iar noul selecționer, Anghel Iordănescu, nu se va putea baza din nefericire pe serviciile lui Ciprian Marica.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!