Marica, suparat pe autoritati

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 februarie 2014

520 ciprian maricaDrama celor sapte oameni care s-au urcat la inceputul saptamanii intr-un avion pentru a pleca intr-o misiune de salvare, avion care s-a prabusit in Muntii Apuseni a impresionat o tara intreaga.

Aflat in Spania, Ciprian Marica a urmarit cu mare emotie evenimentele si s-a aratat revoltat de modul in care au actionat autoritatile de la Bucuresti.

“Am vazut tragedia din Apuseni si dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decat indignarea, practic am fost pietrificat emotional cateva zile. Am vazut fel si chip de declaratii care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe.

As vrea in primul rand sa transmit si eu condoleante familiilor. Apoi as vrea sa cer sa le fie rusine tuturor incompetentilor fara bun simt care arunca vina unii pe ceilalti.

Domnilor platiti de cetatenii pe care trebuie sa-i serviti, telefoane inutile stiti sa interceptati. stiti sa dati „pe surse” stenograme fara rost ? Le faceti publice de ochii lumii, sa para ca munciti, si cand este cazul sa va aratati competenta cu adevarat dati din umeri si va faceti de ras. Insa mult mai grav de atat e ce s-a intamplat in spatele acestei drame, daca e adevarat ce publica presa. Cum sa profiti ca atentia oamenilor e indreptata spre o tragedie si sa dai legi care acopera faradelegi?

Cum sa pui taxe oamenilor si, pe ascuns, sa stergi datoriile de o jumatate de miliard de euro ale unei firme straine? Ce suflet aveti?”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!