Marinescu ramane la Petrolul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 februarie 2014

520 laurentiu marinescuMijlocasul Laurentiu Marinescu a semnat prelungirea contractului, noua intelegere cu Petrolul Ploiesti urmand sa fie valabila pana in vara lui 2016.

2013 a fost un an greu pentru fotbalist, in urma accidentarii la genunchi fiind nevoit sa suporte doua intervetii chirurgicale. Iata ca inceputul lui 2014 i-a adus prelungirea intelegerii cu echipa unde s-a format.

“Multumesc conducerii pentru incredere, mai ales ca vin dupa o perioada grea, in care am fost accidentat. E un gest pe care voi incerca sa-l intorc prin evolutiile mele. N-a fost nici o problema sa semnez, nu m-am gandit nici o secunda sa nu accept si sunt foarte bucuros ca voi ramane aici si in urmatorii ani. Oriunde as fi plecat nu gaseam un asemenea public ca al nostru”, a declarat Marinescu.

“In primul rand, imi doresc sa fiu sanatos, asta e cel mai important. Cred si sper din tot sufletul ca ne vom putea indeplini obiectivele, astfel incat sa-i facem din nou fericiti pe suporteri in acest an special pentru toti iubitorii culorilor galben-albastre. Trebuie sa o luam meci cu meci, punct cu punct si sa nu mai facem pasi gresiti cu echipele mici. Jocurile decisive le aveam acasa, unde cu fanii langa noi suntem invincibili, asa ca sper sa le castigam. Am mare incredere ca vom reusi, sta in puterea noastra”, a completat el.

Laurentiu Marinescu a adunat 177 de meciuri in tricoul Petrolului, marcand si 32 de goluri.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!