Matei și Gavrilă pleacă

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 22 ianuarie 2016

BELGIUM SOCCER JPL DAY 29 OH LEUVEN VS STANDARDMircea Rednic, a declarat că mijlocaşii Cosmin Matei şi Bogdan Gavrilă vor pleca în această iarnă şi că urmează ca până la finalul acestei săptămâni să mai sosească alţi doi jucători, un străin şi un român.

„Nu îl vindem pe Bizon. Îl vindem doar dacă obţinem suma pe care noi o vrem. Cu Matei lucrurile sunt clare. În vară am avut o discuţie cu el, i-am oferit şansa să-şi prelungească contractul, a refuzat, am acceptat să mai joace încă 6 luni la noi, dar s-a stabilit că el va pleca în această iarnă. Matei va pleca în această iarnă, eu nu mă mai bazez pe Matei în acest retur. Pentru Matei avem o singură ofertă, din ceea ce ştiu eu, făcută de un prieten de-al meu. Am înţeles că şi impresarul lui face eforturi să se găsească o echipă. Şi Gavrilă o să plece unde o să se simtă bine şi o să joace. Iar Patrick Petre va semna, mai mult ca sigur. De plecat nu mai pleacă nimeni, vor mai veni doi jucători până la sfârşitul săptămânii. Un român şi un străin”, a declarat Rednic.

Tehncianul vrea să achiziţioneze un atacant care să facă cuplu în ofensivă cu Gnohere sau Essombe: „Mai avem două piese cu semnul întrebării, şi în atac şi în spatele atacanţilor. Nu aş vrea să intru în subiectul Marica, eu am vorbit şi aseară cu el, e matur ştie ce vrea de la viaţă. Rămâne ca el să decidă. El mă cunoaşte, în perioada în care era la Schalke şi venea la echipa naţională se antrena cu mine la Dinamo. El e profesionist, ştie ce vrea de la viaţă şi decizia pe care o va lua noi o respectăm. Sincer să fiu, în situaţia noastră nu avem nevoie de un atacant. Avem doi atacanţi foarte buni, care au demonstrat că putem să ne bazăm pe ei. Dar Dinamo nu are un al doilea atacant, care sper însă ca până vineri să vină”.

„Eu zic că ne putem bate la titlu. Dar nu numai cu Steaua, noi ne batem cu Viitorul, cu Astra, cu Pandurii, şi cu Iaşi sau Târgu Mureş. Pentru că ştiţi cum se joacă campionatul al doilea. Toată lumea are şanse la titlu. E un sistem foarte delicat, contează foarte mult începutul de campionat. Depinde cum gestionezi. E clar că nu mai ai cum să calculezi, aici nu mai există calcule, există 3 puncte pe care trebuie să le câştigi. Va fi foarte interesant. Mie îmi face plăcere să joc cu Steaua. Pentru că de fiecare dată nu am pierdut. Şi Dinamo se întăreşte, pe mine m-a deranjat că s-a spus că Dinamo se dezmembrează, nu e adevărat. Au plecat jucătorii pe care nu puteam să-i folosim în continuare”, a mai spus Rednic.

Lotul echipei Dinamo şi conducerea tehnică a echipei au participat la sediul Honda Nord la lansarea în România a unui nou model al producătorului japonez.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!