Maxim, aproape de Swansea

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 februarie 2015

570 maximAlexandru Maxim este la un pas de despărţirea de Stuttgart. Presa britanică anunţă deja că Stuttgart şi Swansea s-au înţeles în privinţa transferului său, acesta urmând să vină în Anglia dacă Stuttgart va retrograda.

Huub Stevens nu îl simpatizează deloc, având probleme cu faptul că Maxim nu știe și fază defensivă, dar şefii lui Stuttgart au încredere în el. Managerii germani au refuzat în iarnă o ofertă de la Swansea de 5,5 milioane de lire pentru jucătorul sosit de la Pandurii.

De cealaltă parte, Gary Monk, tehnicianul formației din Anglia, este cucerit de calităţile tehnice pe care le are Maxim. În condiţiile în care românul este şi un excelent executant al fazelor fixe, managerul lui Swansea a insistat pe lângă conducere să continue discuțiile cu Stuttgart. Așa că, potrivit South Wales Evening Post, s-a ajuns la un acord. Cu doar trei meciuri la activ în 2015, fără să fie titular, Maxim ar urma să ajungă în lotul galezilor din vară, dacă Stuttgart va retrograda. Şansele nu sunt de neglijat, pentru că, în acest moment, Stuttgart este pe ultimul loc în Bundesliga, cu doar 2 puncte în 2015 și fără să marcheze.

În cazul în care Stuttgart se va salva din nou în ultima clipă, Swansea va trebui să umble serios la ofertă, nemţii urmând să ceară aproximativ 7 milioane de lire sterline pentru a-l ceda pe român.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!