Maxim ar putea rămâne la Stuttgart

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 iunie 2015

587 maximViitorul lui Alexandru Maxim se va stabili săptămâna aceasta. Deși părea că mijlocașul român va pleca de la Stuttgart, există șanse serioase ca românul să își prelungească înțelegerea cu șvabii, crede stuttgarter-nachrichten.de.

Mai mult rezervă în ultimul sezon și jumătate în Bundesliga, în principal din cauza faptului că nu are o pregătire fizică apreciabilă, mijlocașul român a reușit de multe ori să facă diferența, impresionând cu pasele sale la milimetru și cu executarea fazelor fixe.

În ultima lună s-a scris foarte serios despre faptul că Swansea e aproape să obțină semnătura lui Maxim, pentru ca apoi presa din Germania să explice faptul că Labbadia îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Van der Vaart la Hamburg.

Fostul jucător al Pandurilor s-a întors de câteva zile la Stuttgart, după vacanță, și a purtat mai multe discuții cu oficialii, notează stuttgarter-nachrichten.de. În ciuda faptului că toți erau siguri că Maxim va părăsi fosta campioană din Bundesliga, întrevederile au luat o altă turnură, astfel că, în acest moment, există șanse serioase ca românul să își prelungească înțelegerea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!