Maxim, avantajat de alt transfer

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 iulie 2016

639 maximClubul german Hamburg SV a anunţat, duminică, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Twitter, că mijlocaşul Filip Kostic, în vârstă de 23 de ani, este aşteptat să efectueze vizita medicală la formaţia pregătită de Bruno Labbadia.

În prezent, Kostic este jucătorul formaţiei VfB Stuttgart, la care evoluează şi internaţionalul român Alexandru Maxim. Motivul transferului este unul simplu, din perspectiva jucătorului. Acesta îşi doreşte să rămână în prima ligă, după ce Stuttgart a retrogradat în liga secundă din Germania.

„Îl aşteptăm astăzi pe mijlocaş Filip Kostic la clubul nostru pentru a efectua vizita medicală”,este mesajul postat de oficialii lui Hamburg pe contul oficial de Twitter. Junaliştii nemţi de la Bild scriu că transferul s-ar putea efectua pentru suma de 17 milioane de euro.

Sezonul trecut, Kostic a strâns 33 de partide în tricoul lui VfB Stuttgart, timp în care a reuşit să marcheze cinci goluri şi să ofere opt pase decisive în toate competiţiile, insuficient însă pentru ca formaţia sa să se salveze de la retrogradare. Fotbalistul sârb este cotat la 10 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de şi a fost unul dintre oncurenţii pe post ai lui Alexandru Maxim în stagiunea precedentă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!