Maxim, a doua oara rezerva

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 decembrie 2013

516 alex maximIn etapa care a trecut, VfB Stuttgart a infruntat una dintre cele mai bune echipe de pe propriul teren ale Bundesligii, VfL Wolfsburg. Echipa lui Maxim avea mare nevoie de un rezultat bun, pentru ca evolutiile acestui sezon au fost destul de neconvingatoare, doar ca adversarul nu era deloc unul usor, mai ales pe propriul teren.

De altfel, gazdele au controlat partida in mare parte, dovedind ca nu degeaba sunt una dintre sperietoarele ligii germane cand vine vorba de deplasari la Wolfsburg. Primul gol a venit dintr-o lovitura libera, in minutul 38. Antrenorul Thomas Schneinder n-a reusit sa modifice mare lucru la pauza, iar gazdele nu au ezitat si au facut 2-0 in minutul 53, tot dintr-o lovitura libera, deviata de zid.

Stuttgart a redus diferenta in minutul 57, prin pustiul Werner, care a facut 2-1. Apoi a inceput sa alerge dupa egalare, Ibisevici a ratat de unul singur cu portarul, dar castig de cauza au avut tot gazdele. Si-au pastrat calmul si au facut 3-1 in minutul 78.

Astfel, Stuttgart bifeaza o noua infrangere in acest sezon, iar Alex Maxim este la al doilea meci in care are statut de rezerva, el fiind introdus pe teren in finalul jocului, in minutul 90.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!